Het bosbad avontuur begint

Ik heb een paar jaar geleden een afspraak met mezelf gemaakt. 


Ik werk niet meer onder een systeem plafond!


Hallo 

Ik ben Kees Dullemond. Trainer. coach en eigenaar van Mindable. Een trainingsbureau dat programma;s ontwikkeld en verzorgd die gaan over bewustZijns ontwikkeling. Dat doe ik in samenwerking met andere bevlogen trainers en coaches voor particulieren en voor bedrijven en organisaties. 

Eén van de programma's die ik met veel passie al ruim 20 jaar verzorg is mindfulness- en meditatietrainingen. Ik zoek altijd trainingslocaties uit die inspirerend en op de een of andere manier bijzonder zijn. Maar één plek heb ik nog niet onderzocht. En dat is eigenlijk heel bijzonder omdat ik hier buiten mijn werk heel graag vertoef. Ik vind er rust en voel me verbonden. 


En dat is de natuur!


Daarom ben ik volop bezig met het ontwikkelen van mijn Shinrin Yoku programma. Dat is Japans voor Bosbaden. 

Dit najaar organiseer ik al een paar testsessies. Wil je daar aan meedoen laat met dat dan zo snel mogelijk weten, via het contact formulier in de footer van deze pagina. Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontvang maximaal ééns per maand onze nieuwsbrief. 

Your information is safe with us